Fast Global Logistics

FGL e mban biznesin tuaj në lëvizje.

Shërbimet

Transporti Rrugor

Flota jonë e kamionëve dhe përvoja shumë vjeçare në sektor, duke optimizuar rrugët dhe zgjidhjet logjistike, garantojnë një shërbim të shkëlqyeshëm të transportit rrugor.

Transporti Detar

Përmes përvojës së viteve, ne kemi grumbulluar një sasi të madhe njohurish që u mundësojnë klientëve tanë të marrin përshtatjen më të mirë për secilën prej dërgesave që ne përfundojmë.

Transporti ajror

FGL ofron shërbime të transportit ajror në të gjithë botën. Ne mund të trajtojmë gjithçka, nga parcelat e vogla deri te pjesët e mëdha të makinerive, dhe ne ofrojmë shërbime standarde dhe chartering të mallrave ajrore.

Transport hekurudhor

Ne transportojmë të gjitha llojet e ngarkesave me hekurudhë për të garantuar një dërgesë të shpejtë dhe pa probleme. Rrjeti ynë i gjerë i bashkëpunëtorëve na ndihmon të arrijmë çdo vend në botë me hekurudhë.

Logjistikë

Të gjitha variablat e ekuacionit tonë, llogariten strategjikisht në mënyrë që t’ju ofrojnë shërbimin më të mirë të logjistikës gjithëpërfshirëse për kompaninë tuaj.

Rreth Nesh

archive-1850170_1920

Ju keni një nevojë, Fast Global Logistics ka zgjidhjen

FGL (Fast Global Logistics) ofron shërbime logjistike në të gjithë botën. Nga transporti me rrugë, ujë ose hekurudhë te shërbimet me vlerë të shtuar në depot tona moderne. Me një rrjet partner të ndërlikuar, të besueshëm, FGL është gjithmonë në zonën tuaj.

Si kompani, ne zgjedhim vazhdimësinë dhe stabilitetin. Ne ofrojmë zgjidhje që janë gjithashtu më të mirat në planin afatgjatë. Për kompaninë tuaj, për njerëzit tuaj dhe për klientët tuaj.

Çfarë ofrojmë ne

Ngarkesa më e vogël e kontejnerëve (LCL) / Transporti detar

Logjistikë në Kosovë

Magazina dhe Terminali Doganor

Eksporte

Sigurim të Mallrave

Na kontaktoni